Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poesi

nattens vackra skymning
ur hjärtats öppenhet

 

orden talar lugnande
till en varm själ

 

mina tankar 
faller som lättaste snöflingor
mot  fjäderlätt ark



strålar ljuset 
över älskad poesi

 

en sång för världen
på vacker himmel

 

i lågors sken
av djup tystnad

 

i drömmen tänder 
fjärilar nattens stjärnor

 

med sina vingar
känner doften av dig

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-21 16:44



Bookmark and Share


  Poesitjejen
Wow!
2019-12-21
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP