Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar i det dunkla



Döden har inget namn.
Är en plats långt bort.

Dit inga levande

någonsin varit.




Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-21 17:40



Bookmark and Share


  Håkan Grapenfalk
skarp sak som jag tar till mig omedelbart och direkt!
2019-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg