Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt med jultema


Julmagi

I juletid jag önska att jag kunde tömma min ficka, så jag jorden runt en julklapp kunde skicka. Däremot så är julen så mycket mer än klappar och få present. Kärleken ska flöda, äta god mat med nära o kära och tända ljus från första till fjärde advent. Glöm stressen, kasta bort pressen; den bästa julklapp kommer inte från en affär. Det är något du hittar här ?? Ett leende, en kram eller ett handskrivet brev. Den bästa presenten behöver inte alltid kosta pengar; hellre en bukett blommot från de ljuvligaste ängar än en prålig sak som stinker pengar. Glöm inte bort att du är värdefull, öppna dina armar och låt kärleken slå dig om kull!




Fri vers (Fri form) av Poesitjejen
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-21 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesitjejen
Poesitjejen