Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tussilagons dröm

Rymdens tassavtryck.
Utstuderad rävens blick.
Vintern klöser mig.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 152 gånger
Publicerad 2019-12-21 22:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är den enda
som gör bra haikus
på den här sajten.
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP