Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad som än händer

Vad som än händer löser vi då. Jag vet att jag inte är ensam, der kommer alltid vara vi två. Vad som än händer kommer jag aldrig sluta le, livet går uppochner det är inget konstigt med det. Vad som än händer kommer jag stå med öppna armar och ryggen rak, för jag har fantastiska människor under mitt tak. Vad som än händer kommer jag aldrig att tappa hoppet, för det är då man försvinner och förlorar loppet!




Fri vers av Poesitjejen
Läst 146 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-21 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesitjejen
Poesitjejen