Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragkamp

Ingen annan får mig att känna rädsla, som du.

Ingen annan får mig att tappa fokus, som du.

Du drar mig till världens ände, vårt jordklot som mina fötter vilat på sen barnsben.

Bandet som är orört, ohört och berört sitter mellan oss.

Mellan oss som en dragkamp ingen släpper taget om.

Kampen om att vinna tar över frågan du och jag ställer oss varje dag,

Varför håller vi så hårt om repet?




Fri vers av Alltid Här
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-21 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alltid Här
Alltid Här