Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i tid och otid

 

min tvekans rännil

mynnar ut i

frågornas skogstjärn

tusenbröder rör sig i oro

fram och tillbaka

som vanligt omgärdar skogen

med myrmarks strandremsa

mellan vått och torrt

himlens spegel krusas

så ramas tavlan in

av trädens långsamma sång




Fri vers av Per Rydberg
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-22 08:14



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Välkomnad och omfamnas av skogen. Fint!
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg