Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsträckt vandrings led



Har jag frånvänt mig
Från dig tillräckligt

För att få vara mig
själv

Och pulveriserat
Dina ords gärningar
och handlingar

Hällt ut dem i den
steniga Ekbacken

Där rötter söker
sin näring ur
Livets överblivna
mening

Nu driver föreställningen
av dig, ut ur mig

Kvar blir känslan
Av din beröring

Inuti mina öron
och min hud.


Ingenting blev
någonsin förgäves

Mellan oss

Trots allt.





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2019-12-22 08:38



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Fylld av värme -
tar till mig -
sänder dig
mina tankar
i vintermörkret!
2019-12-25

  bumerang

Jag omfamnar denna dikt och bokmärker. Tack att du skrev
just denna just precis så här.
2019-12-23

  gunnnar nylund VIP
Oj, ja tror minsann herrn är lite av en
poet.

Bra vetja!
2019-12-22

    Lena Staaf VIP
Så vackert! Man måste alltid få vara sig själv. Bokmärker denna underbara dikt.
2019-12-22

  Blåmes
Helt underbar text...
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP