Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ett kärt minne!

Min man och jag plockade fram en kartong med julpynt.
Där längst ner på botten av kartongen, låg den slitna tomten.

Vår dotter fick den som treåring.
Blev en kär vän för henne.

Vi satte den under julgranen.
Den hör till för oss i juletider.

God Jul!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-22 13:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja att spinna
vidare på ett
kärt ting blir
alltid bättre
än ett nytt
bling-bling!
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP