Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes vildaste jag

Catwalk av drivved.
Mannekäng strör svordomar.
Sveper champagne.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-12-22 14:14



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Man förstår henne hahaha...bubblorna dracks argt !
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP