Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sidospåren


Som
stigarna

vi oftast
passerar

far förbi

Är det
kanske
bortom
det invanda

det där
vi inte ser
i farten
med
skygglappar


Det vi inte
borde ha
missat

finns

I sidospåren






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-22 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP