Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKELETT I GARDEROBEN

Gammal skam och skuld
du fordom begick
med åldern med dig
följsamt resa fick
man minns sin barndom
när minnet öppnar en lucka
man skäms å skräms
och börjar sucka
av denna genanta nesa
när upp ur skuggorna
den pregnanta
skammen sig resa.






Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-22 15:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bebisen föds med skuld
( Nationalskuld)
Och 20-tal miljögifter
I blodet minst
Men överlever det
Mesta.Trots allt
Går det att skriva
Om trollen i skogen?
God Jul o Gott nytt
År tillönskas
Berättar poeten!
;)

2019-12-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Skulder har en genererande förmåga förränta sig,men lev du,medan du kan,för när tiden är slut,kommer ingen åt dig,då får kronofogde och skattmas stå där vid din grav och gnissla tänder.....hehe !
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP