Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiaran med färg av hjärtesorg

Artificiell kärlek.
Lämnar bitter eftersmak.
Bland övergivna vinterlandskap och trångbodda känslor vi missförstår saknaden i själens tukaner.
Vi uttrycker vilset behovet av beröring. Din smekning mot min kind. Frusna istappar smälter på min hud. Som om nattens påfåglar aldrig möter morgonens uttrar. Men jag är här nu. Vilandes i din famn. Aldrig jag önskar mig något annat. Nu har jag hittat hem. Bland lemurer och surikater som sover på näckrosblad gnistrande som kristaller av stjärnor, där leguanen skänker lugn. Ett lugn jag ser i din blick. Blick av drömmarnas skimmer som paljetter. Äventyret i ett fång papegojtulpaner och sanningen glittrar i livets timglas.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-22 17:05



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du har liksom orden du ! I din makt.
2019-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP