Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en av kustens legender


till minne av ål janne

det rullade
hyttrutorna
gick ner mot vattnet
ejdern rättade upp sig
hon är balanserad så
hon är säker
men det rullar

kör över fjorden
sjön från sidan
är trött på det
men det fortsätter

janne på
den danske ålkvassen
sa alltid
att detta var det värsta
stället på kusten

han hade rätt




Fri vers av tom boreland
Läst 284 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-22 23:12

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Dramatisk text....ett livsöde!
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland