Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

December månad

December månad
lugnets tid för mig
tända ljus
meditativ närvaro
själsligt lugn
- ett fridfullt liv

December månad 
Advent
Lucia
Jul
Nyår
- ljus i mörkret

December månad
utgör ingen stress
för mig något mer
känner lycka
förnimmer frid
- dags för mentalt ide

 

 




Fri vers av AjBi
Läst 307 gånger
Publicerad 2019-12-22 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi