Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skära, gröpa, gräva






ritar mönster
som han hittar, på underarmen,

ett streck dit, ett streck där, leder hit
trycka här

trycka hårt



×

för det är hans
behov: vrida och vända knivsudden
tills varje millimeter blänker, vädra
prata ut, ha monologer, säga förlåt

och mitt behov
av att inget mer höra, inget veta aldrig
mer lyssna



blir streck

i mönster


han pratar om onda cirklar
jag ser nät
på underarmar


fångad i ångest
med blod
som stängsel









Fri vers av xilenie
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-23 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie