Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammetslena snöflingor

Kungsgran och kungsörn.
Hyacint med doft av jul.
I snölyktans sken.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2019-12-23 13:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Det var som att
duscha i slow motion
Om varje flinga är unik
så är varje beröring
motsatsen till kolik"

Från en promenad
vid slottskajen i
Stockholm 2013...
2020-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP