Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderträden


De sträcker sig
över himlens grå

Svarta grenar
mot skyn
som för att
omfamna allt

De stora vackra
trädens kroppar
som vaggar i vind

likt moderns
rytmiska rörelse
innan barnet
till sist ger upp
och uttröttad faller
i sömn











Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-23 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP