Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtat av dig

en genomresa
bland orden



en inre färd
att älska



ur ett leende
hjärta



i bevingad
evighet



en virvelvind
vandrar runt



i heta ådror
bland rader



uttryck och längtan
skriften av dig



rakt in i
hjärtat av

 

dig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-23 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP