Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
alla dessa MÄN


fick feeling

jag hoppas att nästa decennium blir ett decennium då det är ok att vara beroende av män
because, well, i am

att vi aldrig fick en chans att mötas på ett mörkt dansgolv gör mig förbannad
du talade alltid om dina moves som om din glanstid vore på 80-talet fastän det var 2003
vi drack mest öl på dunkla barer och det är ok med mig
du rörde vid mitt hjärta
vi stötte på dina barn ett flertal gånger ute på stan
och det gör en idiot som mig glad att du prioriterade mig
gäddor lurar alltid bland vassen
du var alltid mig trogen fastän du är den man som varit mest otrogen i sverige genom alla tider

jag minns när du tog en raggardusch och bytte om på tågtoaletten för att du skulle träffa mig
det är såna saker som värmer mig än i dag
jag tror inte en sekund på national geographichs IQ test

du är så blå
så blå
i en värld där färger inte betyder någonting
inte ens han med pengarnar och porschen betyder någonting

för allt jag vill ha är din röst, din maffiaröst
dina håriga vader och ditt håriga bröst
din karisma som kan få vem som helst att falla
inte ens din öltolerans spelar någon roll

vi tog taxis från öst till väst
solen gick up i alla olika hörn
du fick mig att känna mig som en lyxhustru fast du inte hade en krona på kontot
hur fan gjorde du?
ge oss alla en läxa, snälla
var tredje man kan behöva det

och nu sitter jag här,
25 män senare
i väntan på din tröst






Fri vers (Fri form) av trött
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-23 20:32



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag tycker håriga vader är satan. jag har rena vader. rena armar, du.
2019-12-23
  > Nästa text
< Föregående

trött
trött