Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dygn

 

 

 

de tysta timmarna

som förut

 

i plötslig magi

 

mot den vackra morgonen

då fönsterglaset speglar vårt ljus

 

och väntan

 

i tiden av sakta, svävande snöflingor

ur mörkerhimlen

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-24 04:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP