Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt med smak av beröring

Förvildad av dig.
Som vingar utan fjädrar.
Svart krampaktigt lugn.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-25 01:38



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du skriver så bra. "Förvildad". Man undrar så hur vingar utan fjädrar ser ut....bär dem ? Och så det svarta lugnet. Med kramp. Underbar haiku !
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP