Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig.


Homage

Du ger mig de blå skyarna.
De lätta andetagen.
De få fina stunder.
Du ger mig orken.
Du ger mig tro.
Du är, ett unikum.




Fri vers av Nicke Pistol VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2019-12-25 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP