Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergivet rådjurskid

När livet slutade andas.
Tystnadens talan.
Barfota jag vandrar på is av snäckskal.
Monarkfjärilen som miste sin ena vinge.
Tidigare jag drömde i färg. Nu drömmer jag svart/vitt.
Jag lägger mitt livspussel men pusselbitarna fattas.
Vilsen, så vilsen.
Pappa.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-25 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP