Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan

Du är mitt lyckopiller
Det ända som hjälper när allt svider
varken fluxin eller terapi är någon bra medicin
Inget hjälper när själen brinner
Hoppas allt försvinner

Läkaren berättar att de inte gjort allt de kan
o de märks
För ibland, när ögon svartnar och huvet disocialiseras
Alkohol pumpas och händer steriliseras




Bunden vers av Karin Blom
Läst 350 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-25 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Blom
Karin Blom