Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ogiltig






som vanligt: när jag
lyfter på serifferna
är orden tomma

du skulle lika gärna
kunna tala i comic sans







Bunden vers (Tanka) av xilenie
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-25 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xilenie