Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåtfull med nedtonad charm



hennes sätt att

föra sig bland

oliktänkande

utan gnek öppna

och stänga dörrar



bädda för kärlek

tråckla sig igenom

sorg och ständigt

bearbeta sina

vardagsklyschor



bär gåtfullhetens

nedtonande charm




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-12-25 18:38



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En spännande person du beskriver!
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP