Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


God fortsättning

hoppas ni haft en

god jul

jag önskar er alla en god 

fortsättning på den

min jul blev inte som jag tänkt

kyrkvärd under gudstjänste vid krubban

ensam hemma kändes inte bra

så jag gick till bystugan

där det ordnades med fika

skinksmörgås kaffebröd

och en hel del choklad

det blev en trevlig och mysig stund

för oss som var där

vi var två som accepterat inbjudan

där allt var gratis

kanske kommer det fler en annan gång

när ryktet spridit sig

det kan vara svårt att sitta ensam

när det är julafton

så kände jag

gick dit

och blev så fint välkomnad

resten av julaftonskvällen

kändes lång och tung

då var jag glad att ha min katt lillebror

han ger mig ett gott sällskap

vi tar hand om varandra

det är inte lätt att bli äldre

känna sig ensam

trots att det finns barn och barnbarn

jag har blivit mer isolerad

när jag inte har bil

får ju inte köra längre

bussarna går sällan när det är helg

 

anits 25 december 2019




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-12-25 21:00



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ensamhet är inte trevligt, men tur att du har din lille katt...
2020-01-18

  Bibbi VIP
Tack detsamma!
2020-01-12

  Eva Helene VIP
Så mysigt det låter! Allt det bästa önskar jag dig och katten lillebror.
2020-01-02

  Larz Gustafsson VIP
Gott nytt år!
2019-12-31

  Niliboy
Va fint att du hittade gemenskap åteminstone till en del, men du har ju lillebror!p
2019-12-26

  ULJO
Detsamma till dig
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP