Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Tacksam

jag är så tacksam och glad

över att vi fyra äldre damer

börjat träffas en gång i veckan

för att handarbeta

vi tycker alla fyra om att sticka och virka

att då få träffas

göra det som vi alla tycker så mycket om

gör att vi alla mår bättre

det är trevligare och roligare att få vara

tillsammans en stund

än att sitta var och en för sig

jodå det blir en del gjort

på våra alster

vi har också mycket att diskutera

tiden går fort

som det alltid gör när man har trevligt

på fredag kommer tre glada damer till mig

vi brukar ha onsdagar

nu är det så många röda dagar

så vi tar den dag som passar

lillebror blir så glad när det kommer någon

så han har någon annan än mig

att umgås med

han är social

gillar dom flesta människor

han är mitt sällskap

när inte vi har våra stickdagar

 

anits 25 december 2019

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 336 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-12-25 21:24



Bookmark and Share


  aol
Så jordnära djupt berörande skrivet om ert görande grep tag i mej
2020-05-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så trevligt...något sådant skulle jag inte ha något emot...
2020-01-18

  Lars Hedlin
Underbart!
2020-01-04

  Eva Helene VIP
Så fint om vänskapens glädje!
2020-01-02

    Askanden
de fyras gäng!
2019-12-30

    sunnanvind
Fina fina du!!!
Nu är jag glad att läsa av dig!
Du har inte gett mig en lugn stund, efter din sista text.
Stora kramar Sunnan<3
2019-12-29

  Niliboy
Va trevlig med gemenskap å handarbete, ha dig riktigt gott å god fortsättning!
2019-12-26

  ULJO
Var rädd om vänskapen
2019-12-26

    Birgersdotter VIP
Lycka.
2019-12-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP