Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levande konst


Rektangulär triptyk

fönster som utgör tavlan
karmar som ramar in
det högt värderade

levande konstverket

inifrån och ut betraktat
liksom speglingarna i
glaset från utsidan

Den fria konsten
alltid tillgänglig
för alla

En skön ande
med lugnande
inverkan

Just nu synliggjord
via barrskogens
grågröna träd
flyktigt vitpudrade
av någon
lätt på handen
som målat grenarnas
översidor
för kontrastens skull

Blicken inifrån och ut
bekräftande
varje årstids växling
himmelens färg

och friheten i att allt
precis allt därutanför
är ovärderlig konst






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-12-26 13:28



Bookmark and Share


    Steff...
fattar noll men fin tam runt om
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP