Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


“Förstör aldrig en ursäkt med en ursäkt.”


Två bord

Julen är nu över,
vissa familjer äter kalkonrester
vid julgranen i sin lyxvilla.
Andra resterna av sitt elände
vid sin trasiga koja.
Var och en hemma hos sig
och Gud hemma hos alla.




Fri vers av Jorge González Reymond
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-26 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jorge González Reymond
Jorge González Reymond