Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid lemurernas regnbåge

Turkost ylande.
Pärlugglor återvänder.
Din ångest ärgar.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-26 17:12



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ångest som ärgar kanske är på upphällning. Turkos en bra färg. Pärlugglor en skön varelse.
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP