Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älskar dig Pia... som en mörk skugga är jag , även dessa bubblande känslor som far å irrar omkring menlöst ... Men det är något fint och fritt att få känna så här...


Vinter mörker och fjärilar..

Jag vill hålla om dig ..


Bubblande är känslor


Som fjärilar fladdrande på


insidan ”schmetterling” flyger de omkring..


 


schmetterling det tyska ordet för fjäril är


så fint på det fjärilsspråk det är, något av en


dröm gömmer sig i vingslagen, när de


flyger omkring inne i ens mage..


 


Tycker det är fint att ha dessa känslor..


som är personliga och är bara riktade mot dig..


En stark kärlek så här års när det blir mörkt fort!


Även om det gnistrar å lyser i varje fönster…


 


Till dig Pia!




Fri vers (Fri form) av danne //
Läst 168 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-26 19:53



Bookmark and Share


  WyS VIP
Schmetterling låter som tingeling
som flyger omkring med sitt trollspö...
2019-12-27

  Solstrale VIP
innerlig och personlig - med värme tecknar du tillhörighet...
2019-12-26
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //