Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kärlek direkt

Kyss med smak av regn.
Mortel krossar blåklockor.
Löss blir till läppstift.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-26 21:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Skrattar gott med läpplössen....regnkyssen gör gott.
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP