Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinligt nattlinne

Ödmjuka smultron.
Myser i din mjuka famn.
Smeker kärleken.




Bunden vers (Haiku) av Black raven VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-26 21:40



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Rar, söt, god.
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP