Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftslott

I mina drömmar är det män
som jagar mig
Folk som bryter sig in när jag ligger
och sover
Jag blir nedtryckt i golv, hotad till
livet
Och ibland hör jag mig själv ropa på
hjälp

Det kommer aldrig någon och jag måste
tända lampan när jag vaknat
Men en dröm är en dröm
Tror jag

Ofta letar jag efter dig
Besöker platser jag inte ens visste
fanns
Trevar mig fram i mörker och inbillar
mig saker
Skriker ut hjärtskärande skrik och
faller ihop

Ändå hittar jag aldrig dig och du skulle
aldrig förstå om jag berättade
För du har aldrig hört hur trasiga mina
skrik låter

Jag drömmer ofta att du räddar mig
Inte för att jag bett om din hjälp
Utan för att i mina drömmar vill du
bevara mig från att gå sönder ännu mer

Men du slutar alltid upp som en ond
skepnad och kväver mig tills jag vaknar
upp i en annan dröm,
där du ser ut som du igen

Där du säger att mina drömmar inte
är verkliga
Medan du korsar fingrarna bakom din rygg




Fri vers av Assia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-13 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Assia
Assia VIP