Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ond haiku

 

 

ryggskjuten smärta

laptopen för tung för knän

 

mobilhaikar

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av catharina.jerbo VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-27 12:19



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Det som gör ont brukar kräva mest. Kom tillbaka snart med fler av dina mycket bra dikter!
2021-02-18

  Jaseph
Aj. Bra.
2019-12-29

    ej medlem längre
kör bara framåt
på Bättringsvägen
2019-12-27
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP