Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en gang bang med helige ande gud fader och Joseph,


Julreflektion och våldtäktsromantik

Efter en gang bang med helige ande gud fader och Joseph, han var säkert med på ett hörn, föder flickebarnet Maria en gosse.

En brådmogen satans gosse som snabbt lär sej att läsa argumentera, manipulera och allsköns trick. Han blev han aldrig så mycket äldre än sin mamma. Kristenhetens historia är full med blod och det började i flickebarnets sargade underliv – efter en gang bang med gud fader helige ande och snickaren Joseph.

Han blev till i flickebarnets bloddränkta sköte och dog dränkt i sitt eget blod och ett hav av självgodhet och megalomana fantasier om sin härkomst som var en våldtäkt. Åt helvete med julen som börjar i en bloddränkt våldtäkt av ett barn.

Åt helvete med glittrande ljus, hymner och jubel kommet av ett övergrepp som fortsätter och upprepas i varje kristen förkunnelse och ritual. Låt den förbannade berättelsen, den förljugna och blodiga berättelsen kväva de fromma kolportörer som hyllar en våldtäkt på ett barn, ett övergrepp framställt som en välsignad handling.

Gud fader helige ande och Joseph är våldtäcksmän som gömmer sina övergrepp i en berättelse om frälsning, förlösning och helighet, är det inte så –.

Visst.

 

Roger Karlsson

 

 




Prosa av Roger Karlsson
Läst 246 gånger
Publicerad 2019-12-27 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Karlsson
Roger Karlsson