Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå till psykolog, va

Ibland önskar jag att nästa andetag vore mitt sista
Gå till psykolog!
Vissa dagar består av ett mörker som klibbar sig fast i huden och tränger sig in i märgen.
Gå till psykolog!
Somliga vargtimmar kväver mig med dimma
Gå till psykolog!
Andra dagar jag lockas jag av tanken på Västerbron
Gå till psykolog!
Jag läcker av död och kyla
Gå till psykolog!




Fri vers (Fri form) av matildalikesnature
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-27 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

matildalikesnature
matildalikesnature