Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad kan man få ut av denna text? Någon som vågar försöka? Fria associationsförsök, och fria Associationsbanor! Bokstoff....


Skriver till Guldåldern.

Skriver till dig.
Skriver till mig.
Rundgång.
En sorts tomhet.
Men hur kan tomhet vara tomhet, när den har en benämning?

Skriver till dig.
Skriver till mig.
Rundgång.
En slags Gång.

Skriver till dig.
Skriver till mig.
Rundgång.
En slags runda smycken,
And Oh you are so pretty!

Skriver till dig.
Skriver till mig.
Rundstav.
En slags månpromenad.
Är månpromenader nära, eller långt ifrån?
Allt är relativt.
Men ack och ve!
Orden fick slita sitt!
De slets ut, av den allegoritmerande relativitetsteorin.
Varför skulle relativitetsteorin förminska saker och ting?
Hur används relativitetsteorin, till stora saker som Under?

"Det är inte Under min värdighet."
"Det är över den".

Guldåldern är här!
Eureka Eureka!
Om du använder olika tidssekvenser, och mixar, i en blender...




Bunden vers av Mim
Läst 92 gånger
Publicerad 2019-12-27 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim