Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-ig?!


Tänk om bokstoff, bara själva ordet och benämningen vore adl

Bokstoff.




Bunden vers av Mim
Läst 89 gånger
Publicerad 2019-12-27 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim