Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allstädse används inte så ofta, men alla gör det!

-Allstädse.
-Vad menas?
-Alla människor städar.




Bunden vers av Mim
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-27 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim