Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2019.12.27 fredag


Synd

Det är många timmar kvar
av natten då vansinnet dräps.

Bland hämmade blindstyren
växer dödens liljor,
som använder sin kärlek
som belöning för gott uppförande.

Grav efter grav med samma historia
de ville inte, även om de kunde.

Nu sitter jag här
mitt bland fyllonas skadeglädje.
De kan inte sluta, även om de vill.
Bedragna av sig själva.

Ett helt liv har passerat
till synes utan nytta och glädje.

Även om jag ser något i dina ögon,
så har du hädat.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-12-27 20:13



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
Så stark, berörande och sorglig
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP