Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dig vännen oavsett vad


Discotider och dröm med dig

Jag kan se oss två
Sväva över golvet
Där konfettit aldrig tar slut
Där tårar inte existerar eller får rum
Dansar nätterna igenom
Inget stoppar oss nu
Vi får vem vi vill
Alla vill ha våra kroppar
Älska oss in i natten till dagen gryr
vi är dem vackraste människorna på denna planet
Du har dina älskade 70 tallistglasögon på
Du sparar ut ditt hår
Stiligaste människan jag skådat
Ser dig
Vi rör oss över golvet
Alla vill åt oss
Men ingen kan få oss, eller nå oss
Vi är för höga
Laddade av vårt eget ego
Stayin’ alive spelas I bakgrunden
vi tar en drink
Vi lever livet
Se oss här och nu
Vi tar livet med storm
Nu och föralltid
Tills döden skiljer oss åt




Fri vers (Fri form) av ECarlsson
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-12-28 01:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Stayin' Alive" måste vara en av de absolut bästa låtarna från den eran.
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

ECarlsson
ECarlsson