Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sannerligen säger jag

längtan

springaren som spränger fram

får fjärilar att fladdra
bland ekollon och lönnträdsnäsor
kärlekssländor svävar där
var stormen drar förbi
även ängens lugna tillflykt skälver
återförd till verkligheten
nuddar nästan mina fingrar
din arm
så snuddande nära




Fri vers (Fri form) av Per Rydberg
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-12-28 13:18



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Härlig elektrisk dikt med naturkänsla.
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg