Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solvända

Året vänder.
Solhjulet vänder.
Står och väger en stund
knarrar som fotsteg i tösnö
osäker på sin riktning.

Bestämmer sig.
Nu är det dags att vända
byta riktning
skruva fjädern
och vrida visaren mot vår.
Späda ut vinternattsmörker
till vårvinterskymning.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-28 15:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Du ger hopp. Tack. Visst fan kommer våren 2020 med.
2019-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP