Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Okänd vän

så denna höst vinterdag mitt sista andetag jag
naken var i havet en våg tog ett andetag försvann havet brusade




Fri vers av Steff...
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-12-28 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Steff...