Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakna

Jag längtar efter långsamhet
och varsamhet.
Långsamma skymningar
varsam kvällsluft
syrénens innerliga dofter.
Hur sommaren ruvas fram
i vårkvällarna
ömsint och kärleksfullt.
Att vakna ur vinterdvalan
till junis gyllene vattenfall
och ljusgröna draperier.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-29 15:19



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vilsam, ömt skriftar du stunden!
2020-01-29

  Silverstripe
En så vackert skriven längtansdikt!
2019-12-30

    ej medlem längre
Mjukt och värmande uppvaknande som en årstids skiftningar. Vilken fin dikt!
2019-12-29

    ej medlem längre
En skön dröm ...
2019-12-29

    Birgersdotter VIP
Så vacker önskan.
2019-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP