Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Nu var det länge sen
jag kan inte minnas när.
Men i natt kom du på besök
jag såg dig bakom ögonlocken.
Plötsligt gick vi där hand i hand
lika naturligt och kärleksfullt som då.
Du hade längre hår och andra kläder
annars var du dig lik.
Du såg på mig med lycka
och skrattade ändå in i solen.
Jag minns känslan av närhet
och total villkorslös kärlek.
Vi mötte en vän och pratade
men sedan när vi träffades sa hon -vem var det där?
Såg du inte ,såg du inte honom
han som var min älskling.
Nu är min hand tom och jag tänker-
det är dax att släppa taget.
Ett sms i min mobil
ska jag våga igen?




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-12-29 15:27



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så fint och trösterikt!
2020-01-02

  Gunnel Eriksson VIP
Fin text om en dröm med känsla
och hopp på slutet.
2019-12-31

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dröm om det som varit, minnena bär du med dig, men det är kanske värt ett försök med en ny livskamrat.
2019-12-29

    ej medlem längre
Mycket känsla i den här fina texten..
2019-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP