Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett ur atomer


efter 1.382.400 ögonblick
och tid
som styr det vi befäster
inom fyra sidytor

av vitt brus och rum

blir en kvardröjande ristning
på 1 sekund
under 6 miljoner år

blott en kyss i fel riktning

och något som kliar
när mörkret faller på




Övriga genrer av Allan_i_Dalen
Läst 1144 gånger och applåderad av 6 personer
Utvald text
Publicerad 2006-07-03 16:58



Bookmark and Share


    bedragare
jättebra! applåd!
2007-07-10

  Agnes
.. jag kan bara le åt dina ord. Kluckar som en våg i havsbrynet, belåten övera att ha lyrik som detta att njuta av under semestern.
2006-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Allan_i_Dalen